WebChair is een "social enterprise" die gespecialiseerd is in hightech oplossingen in telepresence en teleconferentie.

 
 
Bij ons draait het als eerste om de mens en de positieve effecten die we kunnen bereiken rondom gedrag en communicatie. Daarom ontwikkelen we producten die geruisloos met human interactie integreren. WebChair is een bewijs hiervan.
— Eugenia Vissers-Mangana, CEO WebChair
 

Waar komen we vandaan...

Speciaal voor deze geïsoleerde leerlingen ontwikkelde Graham Smith in 1996 een eerste leersysteem op afstand, 'Pebbles'. Inmiddels is deze uitgegroeid tot de WebChair, een systeem dat de thuiszittende leerling op een zo echt mogelijke manier virtueel aanwezig laat zijn in het klaslokaal. Sinds 2011 opereren we als WebChair B.V.

Onze missie

WebChair wil het gevoel van aanwezig kunnen zijn bij elke school, ziekenhuis, kantoor en thuis terugbrengen. Met onze oplossingen willen we de beste technologische ontwikkelingen in producten en toepassingen integreren en die voor iedereen toegankelijk maken.

Wij geloven dat non-verbale communicatie de beste resultaten aan communicatie kan leveren en we willen door middel van hoogwaardige oplossingen dat element niet laten verdwijnen in de digitale wereld waarin we ons begeven.

Ons team

Een ambitieuze doelstelling als deze vraagt een divers team van leiders en partners, elk met de visie, discipline en vastberadenheid om ideeën om te zetten in innovatieve toepassingen. WebChair maakt onderdeel uit van het "Social Enterprise" platform, de bedrijfsincubator YES!Delft en is een van de innovatieve bedrijven die deel neemt in het Europese program EIT Digital.


 

WebChair B.V.

Molengraaffsingel 12
Delft, ZH, 2629
info@webchair.com

Neem gerust contact met ons op!

Eugenia Vissers-Mangana, CEO
+(31) 6 22 20 88 25   
eugenia.mangana@webchair.com   

Graham Smith, CSO
+(31) 6 34 73 61 70
graham.smith@webchair.com

Twitter