Ik was al een paar maanden afwezig van school toen de dokter zei dat ik tot het einde van het schooljaar verder niet naar school zou kunnen gaan. Ik verwachtte door het gebruik van de WebChair beter de leerstof te kunnen bijhouden en mijn sociale contact met klasgenoten te kunnen onderhouden. Mijn verwachtingen kwamen uit. Het verschil tussen afwezig zijn van school zonder en met de WebChair was enorm. 

De WebChair kon je gebruiken voor veel verschillende leermiddelen. Het was leuk dat ik ook zonder problemen de radio kon horen wanneer er in lessen een liedje werd afgespeeld of een luisteroefening was. Ook kon ik perfect inzoomen op de tv, ik hoorde en zag alles zoals de anderen. Tijdens een groepswerk mochten we zoeken op de computer, wat ook heel goed lukte door gewoon op het scherm in te zoomen. Soms moest ik wel enkele seconden wachten tot het beeld zich scherp stelde maar dat vond ik niet zo erg. Ik vond het leuk dat ook tijdens de speeltijd vrienden en vriendinnen konden langskomen, of tussen de leswisselingen door. Dan had ik ook wat van de klassfeer en kon ik goed contact blijven houden. Ik kon gewoon deelnemen aan een gesprek en er werd veel gelachen. 

Ik ben heel dankbaar dat ik van de WebChair gebruik mocht maken. Ik trok me er soms echt aan op. Ik keek er elke dag naar uit om contact te hebben met school via de WebChair!

Tine - leerling Havo